Obecná vyhláška 2/2008 - aneb udělejme herny rovnou ve školách

Každý kdo zná naše město tak pochopí , že stvořením této vyhlášky kde se doslovně říká jak daleko má být hazardní doupě od školy a jiných podobných zařízení , předvedli naši konšelé opět bezva důvtipné (koza celá,vlk nažraný).
Vzdálenost byla nastavena na .......10 metrů....... takže všechny herny mohou nerušeně pokračovat včetně individuí s IQ do výše datumu, kteří se domnívají že ne práce ale náhoda je dovede ke štěstí. Skladba personální a návštěvnická dává již dopředu obrázek o stylu zábavy. Nutnost sehnat kapitál do hry není neboť pokladna na výdej dávek je cca 15 metrů ( sociální oddělení radnice) což vyhovuje vyhlášce a tak pohoda pro všechny zúčastněné. Nebo že by na radnici nevěděli kdo tam chodí hrát????
Místo legitimní snahy většiny měst vytlačit tyto problémové herny které dovádějí své zákazníky na okraj společnosti naše radnice naopak vydá vyhlášku kterou vše legalizují a to rovnou ve středu města. Proč tam proboha není jeden kilometr ať žádné děti nemusí chodit kolem dvakrát denně při cestě do školy a ptát se co je to. Do školy Komenského prochází pravidelně navíc nejnižší stupeň. Podnikatelé vydělávající na lidském neštěstí si nezaslouží obdiv a natož podporu v podobě dotyčné vyhlášky!!!!
Zaslechl jsem též velmi dementní názor o značném přínosu peněz do městské pokladny. Ano v Las Vegas žijí z provozování hazardu nevěstinců( ten ještě nemáme, třeba bude vyhláška x/2009) a všeho s tím spojeného nicméně v žádné předvolební agitaci jsem se nedozvěděl o plánech politiků s vývojem města Česká Kamenice směrem k hazardu.
Zato jsem slyšel všechny strany vyprávět cosi ve smyslu o nejlepší investici pro budoucnost kterou je podpora mládeže a vzdělání. Postup radních je pro mě neomluvitelný a rád bych vyvolal diskuzi aby došlo k nápravě. Věřím že je v Kamenici dost lidí, kteří nehodlají trpět nemorální postup radních včele se starostou a zapojí se zde na serveru do další diskuze. M.Doležal